Рекомендоване співвідношення: на 500 грамів рису 2 столові ложки рисового оцту та 1 чайна ложка солі й цукру . Оцет необхідно підігріти (не доводячи до кипіння), після чого в ньому розчиняють сіль і цукор, ретельно заважають отриманий розчин і трохи охолоджують.21 Apr 2022
Скільки додавати рисового оцту в суші На 450-500 г рису потрібно покласти 2 ст. л. оцту і 1 ч. л. оцту.
Рис для суші та ролів
- 250 г японського рису (рису для суші)
- японський рисовий оцет – 3 ст. л.
- 2,5 ст. л. цукру
- 2 ч. л. солі
22 Jun 2007
- 2Покладіть рис у каструлю і залийте водою. …
- 3Зніміть каструлю з вогню і дайте постояти ще 10 хвилин, не відкриваючи кришку.
- 4Для оцтової суміші змішайте рисовий оцет або білий винний оцет із цукром і сіллю до повного розчинення.
- 5Полийте сумішшю рис, потім змішайте рис із сумішшю, перевертаючи, але не перемішуючи.