Кориця використовується як ароматизатор солодких страв, напоїв, булочок та печива. В Росії корицю додають у супи, каші та оладки. Кавказька кухня використовує корицю для приготування м'ясних та овочевих страв.
Як додавати корицю в їжу?
Кориця чудово поєднується не тільки з яблуками, але і з гарбузом, морквою, бананами та грушами. … Що приготувати
- Тертий пиріг з гарбузом →
- Просте вівсяне печиво з корицею та ваніллю →
- Вівсяне печиво без цукру →
- Тарт з вишнею →
- Шоколадне печиво з гострим перцем →
Збережена копія
Як застосовувати мелену корицю?
Ви можете заварити чайну ложку меленої кориці, якщо у вас немає паличок, і випити її, доки коричнева вода ще тепла. Або, якщо ви не проти почекати, додайте 1-2 палички кориці у воду та відставте напій на ніч. Його колір буде не таким яскравим, як при заварюванні меленої кориці, але смак все одно буде чудовим.