Як можна використовувати корицю в їжу

Кориця використовується як ароматизатор солодких страв, напоїв, булочок та печива. В Росії корицю додають у супи, каші та оладки. Кавказька кухня використовує корицю для приготування м'ясних та овочевих страв.

Як додавати корицю в їжу?

Кориця чудово поєднується не тільки з яблуками, але і з гарбузом, морквою, бананами та грушами. … Що приготувати

  1. Тертий пиріг з гарбузом →
  2. Просте вівсяне печиво з корицею та ваніллю →
  3. Вівсяне печиво без цукру →
  4. Тарт з вишнею →
  5. Шоколадне печиво з гострим перцем →

Збережена копія

Як застосовувати мелену корицю?

Ви можете заварити чайну ложку меленої кориці, якщо у вас немає паличок, і випити її, доки коричнева вода ще тепла. Або, якщо ви не проти почекати, додайте 1-2 палички кориці у воду та відставте напій на ніч. Його колір буде не таким яскравим, як при заварюванні меленої кориці, але смак все одно буде чудовим.