Сухий чи мокрий посол риби що краще

При сухому посоле рибка виходить щільною, сухою та дуже солоною. Мокрий посол зберігає вологу у м'ясі рибиТому цей спосіб засолення найчастіше використовується для підготовки до копчення або виготовлення консерви.

Скільки солити рибу мокрим посолом?

Дрібна риба просолюється в розсолі, під гнітом у прохолодному місці, за 2-3 дні, для більшої необхідно 6-8 днів. Після засолення перед сушінням або в'яленням рибу промивають і вимочують у воді для видалення надлишків солі: вимочування триває стільки годин, скільки днів солили рибу. Збережена копія

Як краще посолити рибу?

0:34Рекомендований кліп · 57 сек.ЯК ЗАСОЛИТИ РИБУ в домашніх умовах Простий і швидкий …Початок кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа