Що роблять із цукрової вати

Приготується з розтопленого цукру, що виливається крізь сито на холодний металевий барабан, що швидко обертається, або конус. У процесі приготування утворюються тонкі нитки, які збираються в грудку. Якщо цукровий сироп підфарбовується харчовими барвниками, то солодка.цукрова вата» набуває кольору.

Скільки цукрової вати виходить із 1 кг цукру?

Для приготування цукрової вати Вам знадобиться цукор та спеціальна смакова добавка Flossine: 1банку Flossine (454гр) на 50кг цукру. За умови приготування порцій цукрової вати по 15гр із 1 кг цукру вийде 66 порцій. Збережена копія

Чому не можна їсти солодку вату?

Прийом великої кількості цукру в їжу призводить до ожиріння, діабету та багатьох інших захворювань. Про це розповів керівник напряму «Оптимальне харчування» ФІЦ харчування та біотехнології Олександр Батурін.