Що робити на банкеті

Як обслуговувати гостей на бенкеті?

дотримується наступного регламенту:

  1. Метрдотель подає сигнал для винесення та заміни страв.
  2. Першими обслуговуються почесні особи чи винуватці торжества.
  3. Закуски подають ліворуч від сидячого, напої праворуч.
  4. За проханням гостей офіціанти замінюють прилади, що впали, неякісні порції, або напої.

Що входить до банкетного обслуговування?

При замовленні «Банкета з класичним обслуговуванням» мається на увазі індивідуальне обслуговування кожного гостя всім, починаючи від страв, закінчуючи напоями (і, до речі, передбачає велику кількість столових приладів). При цьому страви зазвичай подаються трьома курсами зі значною паузою для повільних переговорів.