Яку їжу любить жовчний міхур?
Продукти, що покращують роботу жовчного міхура
- Цілісні злаки …
- Фрукти та овочі …
- Продукти з високим вмістом вітаміну С…
- Оливкова олія …
- Нежирне м'ясо, птиця та риба.
- Нежирні молочні продукти …
- Яйця …
- Горіхи
Збережена копія
Що не можна їсти при хворобах жовчного міхура?
Рекомендується виключити з раціону: Хліб та хлібобулочні вироби: здобне тісто, смажені пиріжки, чебуреки. Супи:Рибні та грибні бульйони. М'ясо: Жирні сорти м'яса (свинина, баранина) та птиці (гуска, качка). Овочі та фрукти: Шпинат, цибуля, редька, редька, журавлина. Збережена копія