На якому режимі пекти булочки в електричній духовці?

Переважна більшість випічки краще готувати у режимі "Верх + низ" для електричних духовок або "Низ" для газових. Конвекцію варто включати наприкінці, якщо хочеться отримати більш рум'яну скоринку. 4. У момент відправки випічки в духовку вона вже повинна бути розігріта до температури, вказаної в рецепті.14 Jul 2020

Правила використання електричної духовки

  • активувати пристрій та виставити необхідний температурний режим;
  • почекати 15-20 хвилин, щоб дати приладу прогрітися;
  • відчинити дверцята пічки та встановити по центру страву;
  • закрити духову шафу та виставити таймер готування;

Низькотемпературні режими У режимі 40 градусів можна готувати страви, які потребують ферментації (вистоювання тіста, приготування квасу, йогуртів та кислого молока та інших напоїв, які «бродять»). У режимі 50-60 градусів добре сушаться овочі, фрукти, трави, гриби, особливо із застосуванням конвекції.

Але чи завжди краще випікати на режимі «Конвекція»? Насправді ні. Цей режим чудово підходить для випікання пісочного тіста, дріжджової випічки та повітряних бісквітів типу класичного.