Куди подіти зайві білки?

Білки можна заморозити в ємності, що щільно закривається, і зберігати в морозильній камері до 2 місяців. Розморожувати в холодильнику. Для приготування меренги такі білки найчастіше не підходять, але якщо ви надалі захочете пустити їх у фінансьє або зробити собі на сніданок білковий омлет – це чудовий варіант.Apr 9, 2018

Найкраще заморожувати збиті сирі яйця, сирі білки і сирі жовтки, а також приготовані страви на основі яєць, такі як яєчня-бовтанка, пиріг із заварним кремом і яєчні запіканки. Заморожувати можна тільки свіжі яйця.

Для безе можна використовувати не тільки свіжі білки, а й заморожені. Заморожування – чудовий спосіб збереження сирих білків, які часто залишаються після приготування інших страв.

Перед використанням білки потрібно вийняти з морозильної камери і дати їм розморозитися за кімнатної температури. Після розморожування їх можна використовувати для приготування. Розморожені білки зберігають свої властивості та чудово збиваються.