Куди можна додавати аніс?

Аніс у кулінарії У сучасній харчовій промисловості аніс додають до кондитерських і хлібобулочних виробів, варення, джемів, алкогольних напоїв. На підприємствах громадського харчування та в домашній кулінарії аніс використовують у приготуванні салатів, супів, других страв і напоїв (квасу, киселю, чаю).17 Nov 2014

Ці прянощі надають насиченого свіжого смаку будь-якій страві. Молоді парасольки рослини використовують у зелених борщах, овочевих і молочних супах і кашах. Насіння анісу як приправу найчастіше додають у фруктові супи. Аніс часто використовують у хлібопеченні, а також під час приготування пирогів, кексів, пряників, печива.

Корисний анісовий чай для жінок. Він ефективний як засіб, що знімає менструальні болі. Деякі мами-годувальниці п’ють його для стимуляції лактації. Чай із додаванням насіння анісу підвищує чоловічу потенцію, усуває жіночу фригідність, допомагає позбутися депресії.

Насіння анісу має інтенсивний солодкуватий аромат. Смак специфічний – солодкувато-пряний.