Кухар підпорядковується безпосередньо шеф-кухарю. 1.5. Під час відсутності кухаря його права та обов’язки покладаються на інших посадових осіб, про що генеральним директором компанії випускається відповідне розпорядження.Nov 27, 2020
Повар – людина, професією – спеціальністю якої є приготування їжі; а також посада на підприємствах харчування, наприклад, старший кухар, кухар-кондитер тощо.
На кухаря покладається завдання не тільки приготувати страву, а й правильно підготувати всі її компоненти до подальшої обробки будь-якого типу (тушкування, смаження тощо). Крім приготування їжі кухар також бере участь у складанні меню і декоруванні готових страв.
Також у кухаря для роботи повинна бути медична книжка…. При прийомі на роботу:
- співробітник, як правило, пише заяву;
- співробітник і підприємець укладають трудовий договір;
- підприємець видає наказ про прийняття співробітника на роботу.
Sep 24, 2019