Кому підпорядковується кухар?

Кухар підпорядковується безпосередньо шеф-кухарю. 1.5. Під час відсутності кухаря його права та обов’язки покладаються на інших посадових осіб, про що генеральним директором компанії випускається відповідне розпорядження.Nov 27, 2020

Повар – людина, професією – спеціальністю якої є приготування їжі; а також посада на підприємствах харчування, наприклад, старший кухар, кухар-кондитер тощо.

На кухаря покладається завдання не тільки приготувати страву, а й правильно підготувати всі її компоненти до подальшої обробки будь-якого типу (тушкування, смаження тощо). Крім приготування їжі кухар також бере участь у складанні меню і декоруванні готових страв.

Також у кухаря для роботи повинна бути медична книжка…. При прийомі на роботу:

  • співробітник, як правило, пише заяву;
  • співробітник і підприємець укладають трудовий договір;
  • підприємець видає наказ про прийняття співробітника на роботу.

Sep 24, 2019