Коли класти лавровий лист під час варіння м’яса?

Важливо класти лавровий лист у суп за п’ять хвилин до приготування страви. Якщо хочете уникнути гіркоти в післясмаку супу чи бульйону, тоді дочекайтеся, поки він приготується, і вийміть лавровий лист. Що стосується других страв, то до їжі його додають приблизно в середині кулінарного процесу.14 Feb 2020

Тому додавати лавровий лист у страви необхідно по завершенню приготування: у перші страви – за п’ять хвилин до кінця варіння; у рагу, м’ясні, овочеві – за 10 хвилин.

– на літр рідини береться не більше 1-2 листочків; – перед тим як покласти лаврові листочки у страву, потрібно потерти їх один об одного, аромат стане більш насиченим; – у готовій страві лавровий лист залишати не можна, він надає гіркоту, потрібно одразу ж витягувати після закінчення варіння.

У перші страви лавровий лист кладуть за 5 хвилин до готовності, у другі – за 10 хвилин.