Додавати приправи в бульйон майбутнього холодцю слід не раніше, ніж за 30-40 хвилин до закінчення варіння. У такому разі вони передадуть весь смак і аромат страві.24 Dec 2021
За 2 години до готовності в бульйон потрібно покласти цибулину і моркву цілком, можна також додати корінь селери або корінь петрушки. За пів години до закінчення варіння кладемо лавровий лист, перець горошком та інші спеції за бажанням.
Вміст пакета висипати в 500 мл гарячої води. Поставити на повільний вогонь і варити, помішуючи, до повного розчинення желатину.
Спеції та коріння Традиційно в холодець не додають занадто багато спецій, щоб насолодитися натуральним ароматом м’яса. Через 5 годин після варіння в холодець можна додати моркву і цибулю, а також коріння селери або петрушки. Щоб коріння мало гарний вигляд у холодці, можна вирізати його фігурним ножем.