Чому запіканка сильно опадає?

Перша причина – ви занадто сильно збили сирну масу чи яйця. В результаті тісто вийшло занадто повітряним, а коли ви дістали блюдо з духовки, воно обпало, оскільки температура знизилася. Друга причина – розпушувач у складі.25 Aug 2021

Верхнє нагрівання з конвекцією забезпечує рівномірне пропікання з скоринкою зверху. Ідеально для запікання будь-чого у формі — наприклад, лазаньї або жульєна, запіканки чи суфле. В цьому режимі можна також довести до готовності будь-яку страву, підрум'янити її зверху, створити сирну скоринку і т.д.

Краще всього для випікання підходить тефлонова форма. Можна взяти і лист, але його потрібно змащувати маслом і посипати манкою, щоб запіканка не пригорала. Викладіть сирну масу у форму та відправте в розігріту до 200 гр. З духовкою.

У сирній запіканку є велика кількість повноцінних білків, які настільки важливі при панкреатиті. Крім того, склад сиру представлений вітамінами, мікроелементами та такою незамінною амінокислотою, як метіонін.