Головним імпортером французьких вин була Англія, де раніше діяла британська система заходів. Рідини там міряли галонами – 4,54 літри. У два галони якраз укладалися 12 пляшок по 0,75, що спрощував підрахунки при великих партіях.
Французьке вино експортувалося переважно в бочках 225 літрів (бордоський барик), що в англійській системі мір дорівнювало приблизно 50 імперським галонам (1 галон = 4,546 л). Їх зручно було розділити на 25 ящиків по дюжині пляшок (12 шт.) при 0,75 л пляшці.
Щодня ремюор провертає сотні пляшок з ігристим вином для того, щоб у майбутньому напої не залишилося жодної сторонньої домішки – всі домішки мають бути зведені на пробку.
Вино прийнято розливати в тару з темного скла для того, щоб захистити алкогольний напій від окиснення. Ні для кого не секрет, що у винні пляшки додають небагато кисню, який виконує певні функції.