Чому шкідливо їсти моркву?

Надмірне вживання моркви здатне спровокувати розлади шлунка і кишечника. Коренеплід небажано додавати в раціон при хворобах печінки. Нездоровий орган не може засвоїти каротин. Протипоказанням також є виразкова хвороба шлунка та ентерит.24 Mar 2022

На думку експерта, продукт не варто вживати в разі хвороб печінки, оскільки орган не дасть змоги засвоїти каротин. Крім того, моркву не можна їсти людям із виразковою хворобою шлунка або кишечника, а також у разі ентериту. Корабльова продовжила, що хороша морква не повинна мати плям і тріщин.

Чим корисна сира морква Клітковина допомагає відновити мікрофлору шлунково-кишкового тракту і позбутися дисбактеріозу, а також запобігає здуттю і закрепам. Морква корисна для пам’яті. Високий вміст вітаміну А стимулює кровообіг і обмін речовин у мозку.

Морква чудово контролює обмін вуглеводів і нормалізує травлення в цілому. У разі порушення вуглеводного обміну з надходженням його в їжу вони осідають у вигляді целюліту. Морква корисна в разі закрепів і геморою. А також вона є незамінним помічником у раціоні людей з ожирінням.