Як не допустити прокисання борщу
- ретельно мийте інгредієнти;
- користуйтеся тільки чистим посудом;
- знімайте пробу чистою ложкою;
- готову страву тримайте щільно закритою;
- остуджуйте каструлю в прохолодному місці;
- після охолодження відразу переставляйте каструлю в холодильник.
Jan 14, 2019
Борщ не прибираю на ніч, якщо ввечері зварений, супи намагаюся охолодити і прибрати в холодильник або холодне місце. Все залежить від температури на кухні, якщо тепло то скине, якщо прохолодно, то ні. Іноді забуваємо прибирати ввечері в холодильник їжу і якщо прохолодно, то нічого не псується. Якщо вікно відчинене не скисне точно.
Термін зберігання червоного борщу варіюється від 24 до 72 годин і залежить від технології його приготування, а також складу. Три доби (а іноді навіть більше) борщ може зберігатися за умови додавання в нього в процесі приготування лимонної кислоти або столового оцту.