Чому не можна їсти мастику?

Її основним компонентом є цукрова пудра. Крім того, кондитерська мастика може містити крохмаль, марципан, білок, желатин, згущене молоко і зефір, а під час масового виробництва до неї додають консерванти і барвники. Виходить, що склад цього продукту вже не можна назвати корисним.Apr 12, 2021

Попри те, що мастика продукт їстівний, їсти її не прийнято. Вона є упаковкою, як коробка, що зберігає і прикрашає торт. Мастика на 90% складається з цукру, тому переб’є смак абсолютно будь-якого торта.

Так ось, друзі мої, запам’ятайте, запишіть і знайте: МАСТИКУ НА ТОРТАХ НЕ ЇДЯТЬ!

Молочна мастика складається з традиційного набору продуктів: сухе молоко, згущене молоко і цукрова пудра. Деякі кондитери додають коньяк і лимонний сік.