Чому індичка безпечніша за курку?

“Індичка – це доволі ніжна птиця, сприйнятлива до інфекційних захворювань і погано переносить зараження, – зазначив він. – З курми набагато простіше.14 Mar 2013

Вміст білка В середньому, в курці міститься 21 грам білка, а в індичці 24 грами. Білки потрібні нам для побудови м’язів, а м’язи не тільки мають гарніший вигляд, ніж жирові відкладення, а й допомагають худнути: що більше вони розвинені, то більше жиру спалюється під час фізичного навантаження.

Характеристики м’яса: індичка проти курки Калорійність разом зі шкірою: в індички нижча Небезпечний холестерин: індичка – близько 71 мг, курка – близько 84 мг. Присутність селену: в індичці – 38 %, у курці – 18 %. Амінокислота триптофан для виробництва серотоніну, мелатоніну: концентрація в індичці – 219, у курці – 192.

М’ясо індички – одне з найкорисніших. Завдяки біохімічному складу, це м’ясо здатне забезпечити організм людини фосфором, селеном, цинком, калієм і магнієм, вітамінами: А, В, D і Е. Воно дуже поживне, за достатньої кількості калорій, містить дуже мало холестерину і вважається дієтичним.