Чому банани не корисні?

Підвищують в'язкість крові Банани виводять з організму рідину, що призводить до підвищення в'язкості крові та зниження її припливу до окремих частин тіла. Тому плоди не рекомендують їсти при захворюваннях вен, схильності до утворення тромбів, а також при ішемічній хворобі серця.

У зелених, недостиглих бананах мало калорій, при цьому вони надовго дарують почуття ситості за рахунок розчинної клітковини, яка заповнює шлунок гелевою масою. В той же час, є люди, для яких банани протипоказані. Насамперед це діабетики і люди, які страждають на ожиріння.

Банани – джерело калію в смачній «упаковці» Він запускає вивільнення інсуліну для контролю цукру в крові та підтримує оптимальний тиск. Дослідження показали, що високе споживання калію до 20% знижує ризик смерті більшості хвороб!