Чому айсинг плямами?

– Чому на поверхні айсингу можуть виникати білясті мармурові плями?” – Насправді, від якості айсингу та пудри це не залежить. Це залежить тільки від перепаду вологості. Навіть якщо ви просто увімкнули чайник на кухні, це може позначитися на глазурі.22 Feb 2019

ЯК ЗРОБИТИ ТАК, ЩОБ АЙСИНГ БЛИЩУВ ПІСЛЯ ВИСИХАННЯ Блискучий айсинг отримаєте при сушінні айсингу в духовці з прочиненими дверцятами на режимі конвекції при температурі 40-50 градусів. Температура – не більше! І тільки з прочиненими дверцятами! Для того, щоб айсинг став блискучим вистачить і 15-20 хвилин.

Спосіб приготування: Просійте. Суміш необхідно перемішати з водою в пропорції: 1000 гр суміш на 150 мл води (грамівка залежить від потрібного вам результату + 3-5 гр води.). Дати настоятися кілька хвилин. збити на середніх обертах планетарного міксера 2-4 хв.

Контурна глазур – базова консистенція айсингу, за якої глазур утворює м’які піки, а під час нанесення на поверхню пряника не розтікається. За допомогою такої глазурі робляться написи та обриси малюнка. Заливка – по суті це розбавлена до консистенції рідкої сметани контурна глазур.