паперові форми витримують будь-яку температуру і годяться як для випікання, так і для заморожування продуктів; їх можна використовувати в мікрохвильовій печі; тісто в них пропікається швидко, рівномірно і ніколи не пригорає; їх не потрібно змащувати олією та посипати паніруванням (менше канцерогенів);12 Feb 2015
Ще раз хочемо підтвердити, що змащування форм маслом перед випіканням не потрібне.
Паперові форми наповніть тістом на третину і поставте випікатися в розігріту до 180 градусів духовку. Такі уличі випікаються 35-40 хвилин. Форми об’ємом приблизно 400-500 грамів. Готові паски дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути в паперових формах.
Спеціальна поверхня діє як масляне покриття між стінками форми та випічкою. Тому паперові форми не потрібно нічим змащувати чи присипати. Під час випікання тісто не пригорає і не пристає до форми, а після приготування випічка легко з неї витягується.