Чи потрібно зливати перший бульйон при варінні свинини?

Щоб прибрати це хімічне навантаження, непотрібні стимулятори та гормональне тло, перший бульйон зливається.. Але не потрібно варити перший бульйон годинником. Достатньо лише довести воду до кипіння. Так м'ясо не втратить смакові якості, зате з нього піде вся хімія, якій була напхана бідна тварина.

Також завдяки супу виробляється велика кількість шлункового соку і, наприклад, друга страва буде краще перетравлена ​​та засвоєна. Але є один дуже важливий момент: м'ясний суп треба варити на другому" бульйоні. З першим кип'ятінням з м'яса піде багато шкідливих речовин.

Перед приготуванням холодця воду, в якій замочувалося м'ясо та ніжки, потрібно злити.

Другий бульйон як готувати з курки

  1. Шматочки курки кладемо в каструлю і заливаємо холодною водою з-під крана. …
  2. На сильному вогні доводимо перший бульйон до кипіння. …
  3. Зливаємо первинний бульйон і промиваємо шматки курки під проточною водою, щоб змити залишки згорнутої піни.