Чи потрібно замочувати курагу та чорнослив?

Перед вживанням чорнослив потрібно замочувати в прохолодній воді. Часу на це потрібно трохи більше – близько 60 хвилин. Це необхідно, щоб позбутися гліцерину, яким його нерідко обробляють для продажу. Потім потрібно просто промити чистою водою.

Як замочувати сухофрукти Залийте сухофрукти водою кімнатної температури і залиште на півгодини, а потім ретельно промийте їх. У результаті діоксид сірки перетвориться на сірчисту кислоту і залишиться на дні ємності, а олії, які використовуються для надання плодам блиску, піднімуться нагору.

НАВІЩО ВИМОЧУВАТИ СУХОФРУКТИ ? Причин більш ніж достатньо: – Сухофрукт брудний від довкілля та рук, через які він пройшов у процесі обробки та доставки до кінцевого пункту. Під час вимочування складки сухофрукта розправляються і з них вимивається бруд, інакше бруд практично всередині плоду.