Чи потрібно вимочувати м'ясо для холодця?

Багато господарок сперечаються про те, чи варто замочувати м'ясо перед приготуванням. Справді, така процедура необхідна. Такий процес видаляє залишки крові, що згорнулася з м'яса, а також робить шкірку м'якшою. Для замочування потрібно покласти м'ясо в каструлю, щоб воно було повністю приховано водою.Nov 17, 2021

Ретельно моєму м'ясо. А потім заливаємо його холодною водою і вимочуємо години три (можна й усю ніч). Чим менше крові, тим менше піни, а отже, бульйон буде прозорим. Першу воду зливаємо, ще раз миємо м'ясо, заливаємо холодною водою з розрахунку 1,2 частини води на 2 частини субпродуктів та ставимо на вогонь.

Ця процедура потрібна для того, щоб забрати з м'яса залишки згорнутої крові. Крім цього шкірка після замочування буде набагато м'якше і ніжніше. Взявши каструлю та помістивши в неї м'ясні інгредієнти, потрібно повністю замочити їх у холодній водіі залишити на кілька годин (або краще на всю ніч).

Для замочування м'яса Візьміть каструлю, в якій варитимете свій смачний холодець. Залийте м'ясо водою так, щоб воно було повністю приховано водою і залиште відмокати щонайменше години на три, а ще краще на ніч. Після відмокання м'яса ретельно поскребте свинячі ніжки, видаляючи закопчені місця.