Чи потрібно вимочувати м'ясо акули?

В акулій крові міститься до 2% сечовини, тому м'ясо обов'язково має проходити попередню обробку. Перед приготуванням його рекомендується вимочувати в молоці або в холодній воді з оцтом і додаванням соєвого соусу. М'ясо повинне вимочуватися приблизно 10-12 годин.Oct 10, 2017

Більшість продукції з акулячого м'яса надходить в обробленому та замороженому вигляді. Це філе для стейків, котлети, шніцелі. М'ясо акули перед приготуванням рекомендується вимочувати протягом двох годин у розсолі, маринаді чи молоці. Це необхідно для усунення залишкового аміаку, що дає неприємний смак та запах.

Стейк акули (1/5) – купити за ціною: 350 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"

Акула є рибою, тому дозволена до вживання.