Насіння перед смаженням обов'язково треба промити. Причому робити це треба під проточною водою: насипати насіння у друшляк і мити під струмінь теплої води, перебираючи насіння руками. Промиті насіння перекласти на рушник і трохи просушити. Бувай насіння сохнуть, потрібно приготувати сковороду.
2. Використовуйте блендер, щоб очистити насіння швидко
- Закиньте насіння у блендер. …
- Висипте насіння у тарілку з водою, зачекайте 5 хвилин: за цей час лушпиння спливе на поверхню, а насіння потонуть.
- Зніміть лушпиння за допомогою ложки, відокремте насіння від води за допомогою сита.
Aug 9, 2020
Вступ Насіння соняшнику та гарбуза у сирому вигляді дуже корисні для нашого організму, вони також ефективно використовуються в медичних цілях. Але в будь-якому разі перед вживанням їх треба очистити від шкірки.