Сушити можна як листя, і стебла. Якщо м'ята росте у вас у дворі, мити її краще перед тим, як зрізати, і дати їй просохнути.. Якщо ж ви купили м'ятку — промийте її під холодною водою, розкладете в тіні на паперовий рушник і дайте трохи просохнути.Jul 6, 2017
Ділимо листочки на невеликі пучки і перев'язуємо кожен лляною ниткою. Викладаємо зелень на решітку електросушарки. Якщо у вас сушарка з великими дірочками, щоб суха м'ята не провалювалася в них, підкладіть лист пергаменту, попередньо перфорованого зубочисткою або голкою.
По-друге, будь-яка зелень чи трава росте у землі, тому потрібно промивати гілочки м'яти від можливого бруду та піску. Взагалі всі продукти такі як овочі, фрукти та зелень миються перед вживанням у їжу.
Як приготувати
- Для цього рецепту нам знадобиться сушена м'ята. Як вибрати пилосос для будинку – поради для сучасної господині
- Чайничок обдаємо окропом, засинаємо м'яту, додаємо четвертинку кружечка лимона, заливаємо окропом. Закриваємо кришкою.
- У кожен кухоль додаємо лимон за смаком.
- Розливаємо чай по гурткам.
Dec 30, 2018