Чи потрібно мити кукурудзяну кашу?

Кукурудзяну крупу перед варінням теж не рекомендується промивати або замочувати. Бажано її просто перебрати і прибрати лушпиння, домішки та інше сміття. Якщо кукурудзяна крупа відволожилася і зім'ялася, то можна її просушити в духовці. В іншому випадку можуть завестися комахи.Apr 19, 2021

Які крупи можна, можливо не мити Не потрібно промивати манку, вівсянку або геркулесові пластівці. Ці продукти швидко вбирають воду та стають непридатними для їжі. Не слід замочувати та промивати кус-кус. Цю крупу можна перебрати вручну.

Кукурудзяну крупу дрібного чи середнього помелу промити та замочити на ніч. Набухає крупа приблизно в 3 рази, тому співвідношення крупи /води чи молока потрібно приблизно 1/3 залежить від бажаної густоти.

Як варити кукурудзяну кашу на плиті У каструлі з товстим дном доведіть воду або молоко до кипіння. Якщо готуєте кашу на їх суміші, спочатку закип'ятіть воду: молоко знадобиться пізніше. Всипте в рідину приправи та кукурудзяну крупу та перемішайте. Варіть на слабкому вогні близько 40 хвилин|мінути|, постійно помішуючи.