Чи потрібно курячу печінку вимочити у молоці?

На відміну від яловичої та свинячої, курячу печінку перед готуванням замочувати не обов'язково — вона і так виходить дуже ніжною та м'якою.Apr 27, 2018

Готувати так можна як свинячу, так і яловичу печінка. Курячу печінка в молоці вимочувати не потрібно, вона і так дуже ніжна і не має додаткових запахів. Рослинна олія для смаження 2 ст.

Щоб печінка вийшла ніжною, її необхідно замочувати в холодному молоці. Достатньо 30-40 хвилин, але спочатку печінка слід розрізати на порційні шматки. Потім її необхідно дістати та просушити. Можна звичайним паперовим рушником.

Тепер замочіть субпродукт у відповідній ємності, повністю заливши її молоком. Поставте на 2-3 години на холодильник. Вимочування допоможе нам прибрати гіркуватість, неприємні запахи і зробити печінка м'якше. Можна вимочувати продукт цілісним шматком, а можна, можливо вже порізавши.