Чи потрібно додавати цибулю в суп?

Щоб цибуля не вбирала жир із бульйону, можна її обсмажити до золотистої скоринки, однак, якщо просмажити її не до кінця, вона збереже свої негативні властивості, а якщо пересмажити, суп вийде з гірчинкою. Кухар рекомендує зовсім відмовитися від цибулі в готовій страві, проте додати овоч у процес приготування.

Річ у тім, що ріпчаста цибуля надає супу яскравого смаку. При цьому можна зробити так, щоб овоч виконав своє “завдання”, але при цьому не став складовою частиною рідкої страви. Для цього цибулину слід відправити в каструлю з супом цілком.

Додавати обсмажені інгредієнти в суп потрібно в самому кінці його приготування. Така рекомендація пояснюється дуже просто: цибуля та морква вже досягли потрібного ступеня готовності після обсмажування на сковороді.