Сік з апельсина – це неймовірно смачне задоволення, але щоб зробити сік, спершу потрібно очистити фрукт від шкірки. Звичайно, ви завжди можете використовувати ніж для очищення. Також є варіант віджати сік вручну або використовувати стандартну електричну соковижималку для цитрусових.4 Jul 2019
Соковижималка для цитрусових – один із найпростіших способів отримання соку. Її перевага в невисокій вартості та простому управлінні. Недолік у конструкції, яка розрахована на обробку тільки м’яких фруктів: лимонів, лаймів, апельсинів, грейпфрутів і мандаринів.
Як приготувати
- Крок 1. Апельсини ретельно миємо спеціальним гелем для овочів/фруктів/яєць. Я використовую при цьому ще й щітку. …
- Крок 2. Далі ріжемо апельсини навпіл і зрізаємо шкірку ножем як на фото. …
- Крок 3. і закидаємо в соковижималку на середній або малій швидкості.
- Крок 4. Переливаємо в стаканчик, додаємо лимонний сік .
5 May 2020
Як вичавити апельсиновий сік без соковижималки:
- Підготувати цитруси: обдати теплою водою, покатати по стільниці.
- Проколоти шкірку чайною ложкою, ножем або коктейльною трубочкою, краще металевою або зі щільного пластику.
- Здавити цитрус так, щоб через прокол рідина витікала в ємність.
- Повторити з усіма фруктами.