Чи можна змішувати тріску для копчення?

Деревну стружку з мішечків можна змішувати на свій розсуд. У продажу є готові суміші різних деревних порід. Тим, кого приваблює творчий процес, варто купити набір тріски для копчення та міксувати різні породи самостійно. Майже всі листяні породи підходять для копчення.Apr 23, 2018

Для гарячого – жменя (близько 50 см³) тріски на годину на 2-4 кілограми продукту. Період обробки димом – від 1 до 40 годин. Для швидкого копчення – одна або дві жмені (приблизно 100 см³) на годину на 2–4 кілограми продукту.

Щоб тріска не прогоріла Тому, перед приготуванням на грилі замочуйте тріску для копчення у воді на 20 хвилин, щоб вона довше віддавала дим та аромат вашим стравам.

Для тривалого копчення рекомендуємо кожні 30 хвилин додавати свіжу тріску для надання насиченого смаку з серпанком. Приблизно 2-3 жмені тріски успішно віддають свій аромат протягом 1 години. Змочувати тріску не обов'язково.