Термін зберігання заморожених готових котлет – 3 місяці за температур и-18 градусів . Готову страву після розморожування можна зберігати в холодильнику не довше 2 діб. Повторно заморожувати готові котлети не можна.
Терміни зберігання продуктів у морозильній камері
найменування | умови зберігання | місяців/добу |
---|---|---|
Напівфабрикати рубані формовані та фарш (котлети, біфштекси, люля-кебаб, тефтелі тощо) | -10 °С | діб |
Напівфабрикати м’ясні з баранини крупнокускові | -18 °С | діб |
Напівфабрикати порційні та дрібнокускові з баранини | -18 °С | діб |
•Sep 27, 2019
Як смажити заморожені котлети ?
- Дістаньте коробку з морозилки. …
- Розігрійте в пательні рослинну олію – кілька столових ложок, щоб покривала дно.
- Смажте котлети на середньому вогні по 5-8 хвилин з кожного боку.
Після розфасувати котлети по пакетах або контейнерах (зручно фасувати порційно), щільно закрити/зав’язати тару або пакет і підписати етикетку. Помістити упаковані котлети в морозилку на зберігання. Розморожувати так само, як і смажену рибу (у холодильнику, мікрохвильовці, теплій духовці або сковороді).