Обгорнувши рибу папером, її кладуть на нижню полицю, де вона не буде сильно виділяти запах, а також отримає ідеальні температурні умови. Якщо сама риба має потрібний, правильний ступінь просушування, то зберігати її таким чином можна до півроку (у морозилці 6-10 місяців).
Зберігання таранки в холодильнику Подовжити термін зберігання можна, намазавши суху рибу олією, (краще використовувати оливкову), і помістивши її в скляні банки. Також для зберігання в холодильнику можна замотати таранку в щільний папір, а потім обмотати її поліетиленовою плівкою.
При зберіганні в сухих, вентильованих приміщеннях за температури не більше +20°C в’ялена риба з низьким вмістом жиру може зберігатися до 2 місяців. Солона риба, а також риба в прянощах (маринована) має зберігатися в холодильнику.