Чи можна зберігати Таранку в морозильній камері?

Терміни зберігання Як було зазначено вище, найдовше таранка зберігається в морозильній камері – до року, а іноді й півтора року. Якщо розмістити продукт у холодильнику, він зберігає смакові властивості протягом 3-4 місяців. За правильного закладання риби в банку, термін зберігання становить 5-6 місяців.Dec 23, 2563 BE

Обгорнувши рибу папером, її кладуть на нижню полицю, де вона не буде сильно виділяти запах, а також отримає ідеальні температурні умови. Якщо сама риба має потрібний, правильний ступінь просушування, то зберігати її таким чином можна до півроку (у морозилці 6-10 місяців).

Зберігання таранки в холодильнику Подовжити термін зберігання можна, намазавши суху рибу олією, (краще використовувати оливкову), і помістивши її в скляні банки. Також для зберігання в холодильнику можна замотати таранку в щільний папір, а потім обмотати її поліетиленовою плівкою.

При зберіганні в сухих, вентильованих приміщеннях за температури не більше +20°C в’ялена риба з низьким вмістом жиру може зберігатися до 2 місяців. Солона риба, а також риба в прянощах (маринована) має зберігатися в холодильнику.