Чи можна зберігати слабосолону рибу в морозилці?

У морозильнику Розміщення солоної риби в морозильній камері за температури д о-8 градусів дає змогу подовжити термін зберігання до півтора місяця. Якщо продукт упакований у вакуумні пакети, а температурний режим налаштований н а-8 і нижче градусів, свіжість солоної риби зберігається протягом півтора-двох місяців.

Слабосолона риба домашнього приготування зберігається не більше 3 діб, риба середнього посолу – до 15 діб, міцного посолу – до 1 місяця. Солона риба у вакуумних упаковках має термін придатності 1 місяць. Заморожування солоної риби також допустиме, у цьому разі термін зберігання збільшується до 2-4 місяців.

3 дні Термін придатності слабосоленої риби за температури ві д-8 д о-4°С становить зазвичай 45 діб, а від 0 до +6 – не більше 20 діб. Після розкриття вакуумної упаковки солона риба може зберігатися в домашньому холодильнику всього 2-3 дні.