Дуже багато людей вважають, що в холодильнику в поліетиленовій упаковці можна зберігати абсолютно будь-які продукти. Однак це далеко не так. Вся справа в тому, що продукти у поліетиленовій упаковці можна зберігатиОднак важливо використовувати спеціальні пакети, які стійкі до низьких температур.
п., загорнули пакет у вузол і залишили в холодильнику або за кімнатної температури. Вся волога, яка випаровується з продукту, конденсується на стінках пакета, і продукт дуже швидко псується, погіршується якість продукту, не кажучи про те, що створюються умови для зростання та розмноження патогенних мікроорганізмів.
При купівлі свіжого м'яса на вагу, не поміщайте його в поліетиленовий пакет, так як воно змінить колір і почне «задихатися». Краще загорнути м'ясо в пекарський папір і помістити в холодильник. Головне пам'ятати, що приготувати м'ясо потрібно протягом трьох днів.