Термін зберігання готової піци при кімнатній температурі не повинен перевищувати 6 годин. Якщо у начинці використовується ковбаса чи сосиски, він скорочується до 4 годин. Найшвидше псується начинка з рибою та морепродуктами. Такий виріб не повинен залишатися на столі більше 2 годин.
Зберігання піци Помістити піцу у контейнер і закрити кришкою. Обернути ємність поліетиленовою плівкою. Поставити контейнер у холодильник та зберігати не понад 5 діб. У морозилці можна зберігати продукт до півроку.
Якщо приготовлену піцу не планується їсти відразу, а хочеться розігріти через деякий час, її слід помістити у великий лоток або коробку, накрити зверху паперовим рушником і відправити в холодильник. Так вона збереже свіжість пів доби.
відповідний зовнішній вигляд продукту, який не може бути пом'ятим, деформованим; коробка має бути цілісною із зазначенням дати виготовлення та інших даних; наявність у піци хрусткої скоринки – її відсутність говорить про те, що продукт був розігрітий у несвіжому вигляді.