Добре переносять заморожування macarons, начинені ганашем (будь-яким) і масляним кремом. Не варто заморожувати macarons з фруктовими та ягідними начинками (курди, джеми, желе тощо), з начинками на заварному кремі та сирні начинки.
Макаронс рекомендуємо зберігати у нижній частині холодильника (температура 1-7 ° С). Бажаний термін зберігання – сім днів. За годину-дві перед подачею на стіл радимо викласти їх з холодильника для отримання повної віддачі від текстури та смаку.
Макаронні вироби потрібно зберігати у сухих, чистих складках без різких температурних коливань при відносній вологості повітря до 70%. Їх необхідно зберігати ізольовано від остропахнучих і швидкопсувних товарів. Приміщення має бути добре вентильованим та обов'язково продезінфікованим.