Термін придатності варених охолоджених яєць у шкаралупі з моменту виготовлення за температури плюс 2 плюс 6 °С – не більше ніж 36 годин (відповідно до СанПіН 2.3.2.1324). Рекомендований термін придатності варених охолоджених яєць у шкаралупі з моменту виготовлення за температури плюс 2 плюс 6 °С – не більше 72 годин.Aug 14, 2018
Страви з варених, тушкованих, смажених овочів – термін придатності 24 години. Салати з додаванням м’яса, птиці, риби, копченостей: – без заправки – термін придатності 18 годин; – із заправками (майонез, соуси) – термін придатності 12 годин.
Правила і терміни зберігання швидкопсувних продуктів
М’ясні страви | 48 годин |
---|---|
Салати з рослинною олією | 18 годин |
М’ясні салати | 6 годин |
Страви з овочів | 24 години |
Супи на м’ясному бульйоні | 24 години |
•Nov 22, 2021
Також не варто зберігати в холодильники понад 24 години готові субпродукти та паштети. Копчені тушки птахів або їхні частини вважаються придатними в їжу протягом 72 годин після приготування, за умови зберігання їх у холодильнику за температури не нижче +2 °C і не вище +6 °C градусів.