Чи можна зберігати цукерки за мінусової температури?

Тому якщо ви сумніваєтеся, чи можна зберігати шоколад у морозилці, відповідь однозначна – так. Морозилка врятує навіть шоколад, що злегка підтанув.Aug 21, 2019

При цьому вчені заявляють, що холодильник для зберігання такого продукту не підходить і рекомендують заморожувати ласощі, але робити це правильно. Шоколад або шоколадні цукерки слід помістити в повітронепроникну тару і лише потім поміщати в морозилку.

Намагайтеся зберігати ласощі у прохолодному, сухому місці, далеко від надмірної спеки або вологості. Ідеальна температура для зберігання шоколаду складає 18-20 градусів. Як відомо більшості з нас, жар розплавить шоколад, в той час, як сильні морози можуть змінити смак і текстуру солодощі.

Згодом на поверхні може з'явитись білий наліт, який утворюється через конденсат. Причина цього висока вологість у холодильнику. Жодної шкоди від цього нальоту не буде, але зовнішній вигляд солодкого виробу, на жаль, постраждає. Тому краще в холодильник шоколад не зберігати.