Щоб швидше охолодити суп, можна поставити каструлю з ним у раковину, наповнену до половини холодною водою. Кришку в каструлі природно відкрийте, так суп швидше охолоне. Для заморожування супу необхідно подбати про саму тару для заморозки. Найкраще підійдуть спеціальні контейнери (відра) з кришками.Jan 25, 2019
Скільки можна зберігати суп ? Супи і бульйони в середньому зберігаються в холодильнику до 5 днів (рибні – не більше 3 днів). А ось у морозильній камері супи проживуть до 3 місяців, а бульйони – до півроку.
Важливо використовувати для заморозки тільки призначену для охолодження упаковку. Папір, фольга, металевий посуд для цього не підходять.
Що морозити?
- Готові м’ясо та птицю Запечена соковита курочка, апетитні стейки з м’яса, відбивні, шніцелі, бефстроганов, шашлик, люля-кебаб… … …
- Тефтелі та котлети …
- Пельмені та вареники …
- Фаршировані перці та голубці …
- Млинці (з начинкою і без), оладки, сирники, пиріжки …
- Риба …
- Заготовки для супу та борщу …
- Основа для плову