Будь-які плоди добре переносять заморозку. Вони зберігають смак. Те саме стосується і варення, джемів. Тож торт “Панчо”, якщо ви використовуєте заміну сметанного крему, цілком можна зберігати в морозильній камері.Apr 19, 2021
Торти з фруктами, желе, джемами, повидлом, глазур’ю, начинками з молочних продуктів не рекомендується заморожувати – після розморожування ці продукти втратять привабливий зовнішній вигляд, смак також погіршиться. Виняток – бісквітні десерти з білковим кремом.
Перед розморожуванням необхідно вийняти продукт з упаковки. Розморожувати продукцію необхідно в холодильнику за температури +4С +6 С. Цілий торт потрібно розморожувати протягом 4 годин, порційний торт протягом 3 годин. Після розморожування зберігати продукцію в холодильнику.
Якщо ви хочете заморозити торт із кремом, помістіть його в морозильну камеру і залиште мінімум на 4 години, а потім щільно загорніть у плівку. Зберігати десерт у такому вигляді можна протягом 1 місяця.