Можна . Замариноване для шашлику м’ясо можна заморозити хоч на пів року, і якщо ви все зробите правильно, то заморожений шашлик себе нічим не видасть. Можна навіть спеціально наготувати і заморозити шашлик, на випадок нежданих гостей.
3 місяців У холодильнику не повинна перевищувати 5 градусів, а в морозильній камері може досягати і-20. Заморожена заготівля зберігатиметься до 3 місяців, особливо курка та свинина, адже там температура набагато нижча, що дає змогу сповільнити всі природні процеси, які протікають у маринованих шматочках.
Отже, у холодильнику, в герметичній упаковці, не металевій тарі, воно може пролежати в середньому близько трьох днів. Але важливо звертати увагу на маринад. Якщо ви використовуєте цибулю, оцет або сік лимона, то в ці три дні ви впишетеся. Краще зберігається м’ясо, якщо додати йодовану сіль.