При приготуванні сиропів немає ніякої різниці, який продукт задіяти. Цукрова пудра розчиниться швидше за цукор, але при цьому собівартість буде вищою .20 Oct 2021
Тут все просто й очевидно, оскільки цукрова пудра – той самий цукор, але перетертий до стану порошку. Пропорції за вагою 1 до 1. Зверніть увагу на словосполучення “за вагою” і запам’ятайте, що відміряти кількість цукрової пудри краще за допомогою кулінарних ваг.
Білий кристалічний цукор Білий (буряковий) цукор – найпростіша та найочевидніша заміна цукрової пудри, адже саме з цього продукту вона і зроблена.
Їх часто використовують, як натуральні підсолоджувачі, якщо з якоїсь причини цукор під забороною.
- Стевія Екстракт парагвайської “медової трави”, який у 300 разів солодший за цукор ….
- Фруктоза Як варіант цукрозамінника для випічки – це хороший вибір. …
- Інулін …
- Аспартам …
- Сахарин …
- Сукралоза …
- Мед …
- Сиропи
12 Apr 2021