“Чорну редьку можна варити або тушкувати і додавати її в супи або рагу. За тим, як редька поводиться у страві, вона дуже схожа на картоплю. Спробуйте відварити її в овочевому бульйоні, нарізати, змішати з вершковим маслом і маслиновою олією, ароматизованою білим трюфелем.4 Mar 2020
Скільки варити редьку ? Редька . Кладуть у підсолену сильно киплячу воду. Варять порізану до 20 хв.
З гострих сортів редьки рекомендується готувати “зимовий” салат – потерти на тертці, посолити до смаку, полити олією (особливо добре – нерафінованою) і подавати на стіл із чорним житнім хлібом. Такий вітамінний салат піднімає загальний тонус організму, допомагає протистояти вірусам і застудам.
Найкраще вживати зелену редьку у свіжому вигляді. Її зазвичай труть на тертці або ріжуть тонкими скибочками. Редьку заправляють олією та їдять у чистому вигляді. Також зелену редьку додають до різних салатів і холодних страв – вона додає їм свіжості та невеликої гіркуватості.