Чи можна вагітним печені яблука?

У свіжих стиглих яблуках міститься багато необхідних людині елементів живлення. Це фруктоза, клітковина, вітаміни С, В1, В2, Р і Е, каротин, органічні кислоти. Багато в яблуках макро- і мікроелементів: калію, натрію, фосфору, заліза, кальцію, марганцю.Oct 7, 2005

Очищені від шкірки печені плоди є чудовим лікувальним засобом у разі хронічного панкреатиту, холециститу, захворювань кишківника. Крім того, дивовижний продукт здатний відновлювати функціонування органів травлення після операцій на черевній порожнині.

Можна їсти солодкі печені яблука після основного прийому їжі, радить лікар. – Якщо у вас здоровий шлунок, нормальне травлення і немає проблем із зайвою вагою (в інших випадках потрібна індивідуальна рекомендація), їсти фрукти можна в перервах між сніданком і обідом, а також між обідом і вечерею.

Печені чи свіжі? Печені яблука легше засвоюються. Якщо у вас є проблеми зі шлунком, підвищена кислотність, якщо у вас підвищена чутливість зубів, ясен або ж від свіжих яблук починається печія, то краще вибирати яблука запечені.