Чи можна стабілізувати ганаш у морозилці?

Відбулася перекристалізація👌 Ганаш не стабілізують ні в холодильнику, ні тим більше у морозилці! Перші 8-12-24 години (залежно від рецепту) стабілізація при t ° 12 ° -18 °. В ідеалі – винна шафа, але їм можуть похвалитися одиниці. На підвіконні на ніч (темно і прохолодно) – теж як варіант.

Зберігати при +4ºС, використовувати протягом 2 діб. Можна, можливо заморожувати вже у самих виробах з метою раціоналізації процесу виробництва.

Там він пристойно застигне за 3-4 години, ідеально потримати ніч. Перед начиненням макаронів (makaron, /makaʁɔ̃/) — французький кондитерський виріб з яєчних білків, цукру та меленого мигдалю. Зазвичай робиться у формі печива; між двома шарами кладуть крем або варення. ганаш на годину з холодильника, щоб він дійшов до кімнатної температури – це та ідеальна температура, коли він ще не тече, але вже добре тримає форму.

Технологія приготування:

  1. Вершки і масло|мастило| покласти в сотейник.
  2. Розігріти до розчинення та змішування інгредієнтів. …
  3. Шоколад скласти у металеву миску.
  4. Залити його вершково-масляною сумішшю.
  5. Розмішати інгредієнти віночком до отримання однорідної емульсії.
  6. Прибрати в морозилку на 2-3 години для стабілізації.