2 дні Термін зберігання після розкриття: Після розкриття зберігати в холодильнику не більше 2 днів . Щоб відновити оригінальну текстуру після охолодження, помістіть упаковку з продуктом у ємність із гарячою водою на 5-10 хвилин і перемішайте. Умови зберігання: Зберігати за температури +2°C до +30°C. Перед вживанням збовтати.
Ознаки псування потрібно перевіряти раз на тиждень з моменту відкриття банки. Консервоване набуває несвіжого смаку, що віддає бляхою. Це ознака того, що молоко почало вбирати аромат банки. Буває, що зіпсоване кокосове молоко набуває сірого відтінку або вкривається рожевою пліснявою.
Можна зберігати м’якоть свіжого кокоса, заливши її водою, в холодильнику до 5 днів. Термін зберігання приготованого кокосового молока – 24 години в холодильнику.