Риба має становити не більше 15% від раціону, причому більшість видів риби (особливо прісноводної) тхорам не підходить. Їм можна давати камбалу, тріску, скумбрію, ставриду, оселедець, форель. 15-30% від раціону мають становити каші, найкраще – пшениця і рис, можна давати гречку, іноді – вівсянку.
Не можна давати жирну, копчену або смажену їжу, солодощі, горіхи, шоколад, борошняні, хлібобулочні та кондитерські вироби. Тхір не пристосований до перетравлення подібної їжі, вона провокує ожиріння, діабет, алергічні реакції, нетравлення і розлади кишечника та інші проблеми зі здоров’ям.
Чим можна годувати домашнього тхора:
- м’ясо птиці;
- відварна баранина;
- пісна яловичина ;
- м’ясо кролика;
- конина;
- пташині субпродукти;
- риба морська і червона;
- морепродукти (креветки, кальмари);