Час дозрівання бісквіта в холодильнику, як мінімум 6-12 годин. У такому вигляді можна зберігати бісквіт у холодильнику до 5-ти діб, а в морозилці до одного місяця.30 Mar 2022
Після того, як бісквіт повністю охолов, його необхідно загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник.
- Потрібно витримати його в холодильнику 8-12 годин.
- Для того, щоб розрізати бісквіт можна використовувати спеціальний ніж-струну, волосінь або довгий зубчастий ніж.
Усередині духовки залишаємо корж не довше, ніж на 15-20 хвилин. Інакше високий шанс зіпсувати десерт. Однаковою мірою він може як пересохнути, так і розмокнути від конденсату.
Для цього слід виконати такі умови:
- З часу випікання має минути не менше 10-12 годин. …
- Випічку слід загорнути в харчову плівку, щоб упаковка вийшла герметичною.
- Відправити в морозильне відділення.
- У замороженому стані коржі можуть перебувати без втрати якості до одного місяця.